Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Hírnév Terme Szabályzat

2009.11.22

- Csak 20%-os hold esélyt létrehozó csaták kerülhetnek a Hírnév Termébe.

- A témák megfelelő címe: [támadó neve] vs. [védő neve]. Ha a játékosok szövetségbe tartoznak, akkor azokat (TAG-okat) is fel kell tüntetni.

- Amit írnod kell:

  • Csak egy csata jelentés témánként! Minden ugyanarra a célpontra (ugyanarra a bolygóra rövid idővel a fő támadás után - follow-up) érkező támadást rövidített formában lehet megjeleníteni, vagyis csak a csata eredményét (nyersanyag rablást, veszteségeket).
  • mindkét flotta
  • mindkét flotta a csata után
  • mindkét vagy egyik technológiát sem (fegyver/páncél/pajzs)
- Csak halálcsillaggal való támadások akkor tehetők ki ha minimum 100 millió veszteség lett elszenvedve összesen a csatában, vagy ha a támadó le lett ninja-zva.

- A következő féle támadások nem tehetők ki a Hírnév Termében: támadások kitiltott vagy inaktív játékosok ellen, napműhold-zúzás és egyértelmű holdesély-szerző csaták.

- Napműhold-zúzás magyarázat - Amikor a védő(k) veszteségei a napműholdakon kívül elhanyagolhatók és a műholdak azok amik után létrejön a 20%-os roncsmező. Valamint ha az egyedüli hajók a védekező részéről napműholdak.

- Használjatok CR convertert!

- Egy csatát egyszer lehet kitenni!

- Spam-elés és káromkodás/egymás sértegetése nem lesz tolerálva és ezek következtében figyelmeztetések lesznek kiosztva. Bármely hozzászólás ami 3 vagy kevesebb szót tartalmaz spam-ként lesz kezelve. Kisebb csatákat nem szabad "lehordani", mert az ilyenek figyelmeztetést vonnak maguk után!

- Olyan témák amelyek nem tartalmaznak csata jelentést, törlendőek.

- Jelenleg 11 tag/prefix van, (ACS, Nagyobb 20%, Alap 20%, Vérdíj, Első HoF, Leköszönő csata, Ninja, Phalanx csata, RIP-ölés, Bosszú csata, Háborús csata) ezeket KÖTELEZŐ megfelelően használni. Ha ez elmarad akkor a téma törölve lesz.

- A csatád akkor számít advanced 20%-nak ha több mint 100 millió az összes veszteség a csatában.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.