Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi is az a Kereskedő

2010.04.15

Elég brutális tápot kaptak azok, akik vásárolgattak már eddig is Sötét anyagért (=pénz) mindenféle dolgokat. A különböző parancsnokok mellé ugyanis bekerült a kereskedő is. Nem tudom, én tartok tőle, hogy ez megölheti a normál kereskedelmet a játékosok között, de majd meglátjuk.

A lényeg, hogy 2500 sötét anyagért hívhatsz egy fém, vagy kristály, vagy deutérium kereskedőt. A fémkereskedő a bolygódon található fémmennyiséget váltja át kristályra vagy deutériumra, a kristálykereskedő a kristályt, etc. Mindenből csak annyit vásárolhatsz, amennyi szabad raktárkapacitásod van.

Szerintem ez meg fogja borítani a játékegyensúlyt. Vegyük például a geológust, ami +10% bányászatot ad - ez már ugye önmagában egy táp, méghozzá brutális. A fémbányákat így is muszáj felnyomni az egekbe, viszont ezek után, ha szükséges, a fémkapacitást simán át tudod váltani kristályra vagy deura - és fémbányákat, főleg magas szinten még mindig olcsóbb gyártani, mint kristályt vagy deut. És több nyersanyag egységet is termel egy fémbánya. Főleg magas szinten.

Egy komoly kutatási igényű technológiafejlesztést így egyszerűbben meg lehet majd oldani, vagy komolyabb flottát is össze lehet pakolni egy ilyen táppal. Szerintem picit gáz.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.