Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi az a vakáció mód

2010.04.15

1.) Mi az a vakáció mód?

A vakáció mód úgymond "lefagyasztja" az account-odat. Ennek legfontosabb hatása az lesz hogy senki sem fog tudni megtámadni, vagy szállítani neked. A galaxis nézetben a kis (v) betű meg fog jelenni az account-neved mellett, ami még világoskék színnel lesz jelölve.

Csak akkor tudod aktiválni a vakáció módot ha nem épül semmi. Tehát nem épül hajó, védelmi ágyú vagy épület, és nem megy semmilyen fejlesztés. Valamint egy flottád sem lehet úton.

A vakáció mód minimum 48 órán keresztül aktiválva lesz miután bekapcsoltad. Vagyis amint bekapcsoltad, két napig nem fogod tudni lekapcsolni (kivéve a dupla sebességű univerzumokba ahol ez természetesen 24 órás). Ezenkívül a vakáció módban nem fogsz tudni semmit sem csinálni a játékban az üzenetküldésen/fogadáson és az account törlés aktiválásán kívül. Persze a két nap eltelte után le fogod tudni kapcsolni a vakáció módot, így az account-odat aktiválva.

2.) Hogyan kell aktiválni a vakáció módot?

Hova menj a játékon belül: Beállítások -> Vakáció mód bekapcsolása -> Változások mentése

A bal oldali függőleges navigációs menüben kattints a "Beállítások" menüpontra. Mikor ezen belül vagy, pipáld be a "Vakáció mód bekapcsolása" mellett lévő négyzetet. Majd kattints legalul a "Változások mentése" gombra. Ha ez megtörtént akkor a vakáció módnak aktiválódnia kell leglább a következő 2 napra, és még addig amíg nem deaktiválod.

3.) Nem tudom bekapcsolni a vakáció módot. Mit tegyek?

Győződj meg róla hogy

    * nem épül egyik bolygódon sem épület
    * nem folyik fejlesztés
    * nem épül egyik bolygódon sem se hajó, se védelmi ágyú
    * nincs úton egy flottád sem

Ne felejtsd el ellenőrizni a holdadat/holdaidat (ha van/vannak) is!

Ha mindezeket leellenőrizted és nincs kivetnivaló, akkor menj végig az összes bolygód "erőforrások" nézetén, és állíts minden termelést 0%-ra rányomva mindegyiknél - az állítgatás után - a "kiszámítás" gombra.

Most próbáld újra aktiválni a vakáció módot. Ha nem megy, akkor jelentkezz ki és jelentkezz vissza majd próbáld újra aktiválni.

Így már működnie kell. Ha nem sikerült akkor lépj kapcsolatba az adott univerzum egyik Game Operator-ával.

4.) Hogyan lehet deaktiválni a vakáció módot?

Ha legalább a két nap eltelt a vakáció módból akkor deaktiválni tudod a vakáció módot. Mikor bemész a "Beállításokba" akkor látni fogod a kikapcsolásra való jelölőnégyzetet. Bepipálod, majd rákattintassz a "Változások mentése" gombra. Ezzel a vakáció mód deaktiválva lesz.

Hova menj pontosan: Beállítások -> kikapcsolás -> változások mentése

5.) Mi történik ha aktiválod a vakáció módot mikor éppen támadnak?

Nem kerülhetsz el egy már közeledő támadást azzal ha bekapcsolod a vakáció módot. A támadás attól függetlenül végbemegy. Viszont a már közeledő támadáson/támadásokon kívül már nem fognak tudni újabb támadást vagy kémhajókat küldeni.

6.) Mi a helyzet a nyersanyaggal a vakáció mód közben?

Amikor vakáció módban vagy akkor a termelésed nulla lesz. Tehát egyáltalán nem fog gyűlni a nyersanyagod. Azonban az alap 20 fémet és 10 kristályt még így is megkapod óránként. Amikor visszajössz a vakációból, és deaktiválod a vakáció módot akkor ne felejtsd el hogy minden bolygó "erőforrások" részében be kell kapcsolni a termelést!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.